de Computernerd

de website met weetjes over internet en Windows

Pluto TV is het meesterlijke gratis antwoord op Netflix en Ziggo

Pluto TV is het meesterlijke gratis antwoord op Netflix en Ziggo

Ben je dure streamingabonnementen zoals Netflix zat? Er zijn gewoon gratis alternatieven. Een van de beste gratis streamingdiensten is Pluto. Wij vertellen je wat het is en hoe je het kunt kijken.

Een Netflix-abonnement is tegenwoordig vrij prijzig, vooral omdat je je account niet meer kunt delen. Waar je eerst de kosten kon delen met een aantal mensen, moet je nu zelf de volle mep betalen. Gelukkig zijn er goedkopere alternatieven zoals Amazon Prime Video of SkyShowtime. Het kan echter ook helemaal gratis.

Geen Netflix meer nodig

Nee, we hebben het niet over een tv-zender die 24/7 een livestream heeft van de planeet of cartoons over de hond van Mickey Mouse. Pluto TV is de gratis streamingdienst van Paramount. Titels van die filmmaatschappij zie je onder andere op SkyShowtime.

Waarschijnlijk denk je nu: “SkyShowtime, daar moet je toch net zoals Netflix voor betalen?” Ja, dat klopt, maar Pluto TV staat los van die streamingdienst. In plaats van abonnementen haalt deze dienst zijn inkomsten uit reclames.

Pluto TV werkt wel iets anders dan Netflix. Er zijn on-demand series en films, maar de dienst bestaat vooral uit allerlei verschillende tv-kanalen. Het is dus eigenlijk meer een vervanging van je KPN- of Ziggo-abonnement.

Lees verder: https://www.want.nl/pluto-tv-gratis-netflix-alternatief/

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*