de Computernerd

de website met weetjes over internet en Windows

Ontdek 7 verborgen Gmail functies die je nog niet kende

Ontdek 7 verborgen Gmail functies die je nog niet kende

Gmail is al jarenlang een van de meest populaire e-maildiensten ter wereld. Miljoenen mensen gebruiken het dagelijks om te communiceren, zowel voor persoonlijke als professionele doeleinden. Hoewel de meeste gebruikers bekend zijn met de basisfunctionaliteiten van Gmail, zijn er verschillende verborgen functies die veel mensen nog niet kennen. In dit artikel belichten we zeven van deze functies en helpen we je om het meeste uit je Gmail-ervaring te halen.

Ontdek 7 verborgen Gmail functies die je nog niet kende

1. E-mails plannen

Heb je ooit een e-mail opgesteld die je later wilt verzenden? Met Gmail kun je e-mails plannen, zodat ze op een specifiek tijdstip worden afgeleverd. Dit is handig wanneer je werkt aan een project en een herinnering wilt instellen of wanneer je e-mails wilt verzenden op een moment dat ze het meest effectief zullen zijn. Om een e-mail te plannen, schrijf je gewoon je bericht zoals gewoonlijk, klik je op de drie puntjes naast de verzendknop en dan op Sturen plannen. Hier kan je een specifieke datum en tijd selecteren.

2. E-mails snoozen

Als je e-mails ontvangt die je op een later tijdstip wilt afhandelen, kun je de snooze-functie van Gmail gebruiken. Hiermee kun je een e-mail tijdelijk uit je inbox verwijderen en deze op een later moment laten terugkeren als herinnering. Wanneer je een e-mail hebt geopend, tik je rechts bovenaan op de drie puntjes en dan op Snoozen. Selecteer een datum en tijd waarop je de e-mail wilt laten terugkeren. Op het opgegeven tijdstip verschijnt de e-mail opnieuw in je inbox. Je kunt de gesnoozede items altijd terugvinden onder Gesnoozed in het zijmenu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*