de Computernerd

de website met weetjes over internet en Windows

Online gamen ? Dit is wat je nodig hebt

Online gamen ? Dit is wat je nodig hebt

Ouders met kinderen die gamen kunnen ervan van meespreken: online videogames downloaden en spelen neemt een grote hap uit je datavolume en je bandbreedte, vaak met een tragere internetsnelheid voor de andere gezinsleden tot gevolg. Want een schijf in je console of pc plaatsen, volstaat vandaag niet meer om een spel te spelen. Je moet ook heel wat bestanden downloaden.

Hou je van gamen, dan kan je niet zonder een degelijke internetverbinding.

Door het juiste internetabonnement te kiezen, zorg je ervoor dat je verbinding thuis dat kan trekken. Daarbij zijn drie dingen van belang: het internetvolume, de internetsnelheid .

Internetvolume

Welk internetvolume verbruik je bij het downloaden van een game? ‘Call of Duty: Modern Warfare 2′ is ongetwijfeld een van de populairste titels van het moment. De game staat ook bekend om zijn aanzienlijke bestandsgrootte, namelijk 125 GB. Ook al lijkt het maar een simpel voetbalspel, toch moet je ook voor het populaire videospel ‘FIFA 23′ een bestand van 100 GB downloaden. Dat is ook het geval voor ‘Battlefield 2023′, een populaire shooter.

‘Fortnite’ blijft nog altijd enorm in trek. De game heeft een bestandsgrootte van 11,8 tot 17,4 GB. Voor het downloaden van ‘Minecraft’, een andere game die populair blijft, is slechts 1 GB nodig. De populaire fantasygames ‘League of Legends’ en ‘World of Warcraft’ hebben een bestandsgrootte van respectievelijk 8,2 en 32 GB.

Download je elke maand één of meer van dit soort titels, dan kom je al snel tot een minimaal datavolume van 100 GB, los van het dataverbruik door andere toestellen bij jou thuis.

Lees verder: https://www.hln.be/tech/fervent-gamer-met-deze-internetabonnementen-kan-je-zonder-zorgen-maar-wel-voordelig-aan-de-slag-br~a1737c14/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*