de Computernerd

de website met weetjes over internet en Windows

Met deze 7 geheimen van de Google Play Store haal je meer uit je Android

Met deze 7 geheimen van de Google Play Store haal je meer uit je Android

De Google Play Store is een handig hulpmiddel waar je Android-apps in kunt downloaden en verwijderen. Maar ook de Play Store heeft zo zijn geheimen. Er zijn namelijk heel wat verborgen functies die de app-winkel veel beter maken. Sommige van de functies zijn tijdbesparende snelkoppelingen, terwijl andere je een gedetailleerd overzicht geven van jouw app-gebruik. Hoewel ze zijn verborgen, zijn ze heel makkelijk te vinden en te gebruiken.

7 verborgen Google Play Store functies voor jouw Android-smartphone

What is Google Play?‍

Wij hebben de beste voor je op een rij gezet. Na het lezen, vraag je je vast af hoe je al die tijd zonder deze functies kon!

#1 Vliegensvlug apps installeren

In de Google Play store komt het vast vaak voor dat je een toffe applicatie tegenkomt. Dan navigeer je naar de app-pagina en klik je op ‘Installeren’. Dit is eigenlijk omslachtig, want er is een manier waarop dit veel sneller kan. Als je namelijk het app-pictogram in het hoofdscherm ingedrukt houdt, verschijnt er direct een mogelijkheid om de app te installeren. Dat bespaart je weer wat tijd.

#2 Apps updaten ging nog nooit zo snel

Met de app-catalogus van Google kun je ook apps updaten die je al geïnstalleerd hebt. Maar hier hoef je de Play Store niet eens voor te openen. Zodra je het app-pictogram van de Play Store ingedrukt houdt, verschijnt er een pop-up. Kies op deze pop-up voor de optie ‘Mijn apps’. Hier vind je een lijst met alle apps die je hebt geïnstalleerd en de beschikbare updates. Je kunt vervolgens met één druk op de knop alle Android-apps tegelijk updaten.

Lees verder : https://www.want.nl/google-play-store-7-geheimen-android/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*