de Computernerd

de website met weetjes over internet en Windows

Kabelmodem voor Ziggo vrije modem !

Kabelmodem voor Ziggo vrije modem !

FRITZ!BOX 6660 CABLE

De FRITZ!Box 6660 Cable is de eerste FRITZ!Box met de WiFi 6 standaard! WiFi 6 is perfect afgestemd op het parallel integreren van een groot aantal verschillende apparaten in het thuisnetwerk. Hierdoor kun je al je apparaten thuis op elk moment en overal zonder problemen gebruiken. De FRITZ!Box 6660 Cable kan rechtstreeks op de kabel worden aangesloten maar ook achter een bestaande router in gebruik worden genomen.

NB: deze FRITZ!Box is alleen geschikt voor kabelnetinternet; controleer hier voor aankoop of ZIGGO deze ondersteunt.

Zie deze link voor meer details: https://fritzshop.nl/fritzbox/1103-fritzbox-6660-cable.html?gclid=Cj0KCQiAjc2QBhDgARIsAMc3SqQuXO0jRSuoAzeeYJZr_2T_Cg9a7VyQ708Gj4RBvCctqNvB7EFw6d0aAkRHEALw_wcB

 

Of ga je voor de duurdere …

FRITZ!BOX 6690 CABLE

De FRITZ!Box 6690 Cable is de vernieuwde generatie FRITZ!Box voor DOCSIS 3.1/EuroDOCSIS 3.0-kabelaansluitingen met de WiFi 6 standaard! WiFi 6 is perfect afgestemd op het parallel integreren van een groot aantal verschillende apparaten in het thuisnetwerk. Hierdoor kun je al je apparaten thuis op elk moment en overal zonder problemen gebruiken. De FRITZ!Box 6690 Cable kan rechtstreeks op de kabel worden aangesloten maar ook achter een bestaande router in gebruik worden genomen.

NB: deze FRITZ!Box is alleen geschikt voor kabelnetinternet; controleer hier voor aankoop of ZIGGO deze ondersteunt.

Zie deze link voor meer details : https://fritzshop.nl/fritzbox/1249-fritzbox-6690-cable.html

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*