de Computernerd

de website met weetjes over internet en Windows

Drie handige hacks om je Google-accounts aan elkaar te koppelen

Drie handige hacks om je Google-accounts aan elkaar te koppelen

Veel mensen gebruiken tegenwoordig meerdere Google-accounts. Het voorkomt dat één profiel overspoeld wordt met meldingen of berichten. Maar het is best vervelend om elke keer in en uit te loggen als je een ander account wilt gebruiken. Gelukkig kun je dat op een makkelijke manier oplossen.

Google Chrome krijgt speciale feature die alleen voor iPhone-gebruikers is

In dit soort gevallen zou het handig zijn als je twee Google-accounts kunt samenvoegen. Zo heb je de informatie van beide profielen overzichtelijk op een rij. Hoewel je dit niet met één druk op de knop kunt doen, is het niet onmogelijk. Wij leggen je haarfijn uit hoe je dat doet.

Zo koppel je jouw Google-accounts op drie manieren

Google biedt geen enkele tool voor het koppelen van accounts. In plaats daarvan verbind je handmatig verschillende apps en services. Op die manier krijg je op één plek toegang tot gegevens van beide accounts. Omdat de meeste Google-apps samenwerken, is dit vrij makkelijk.

In onderstaand overzicht vind je drie verschillende manieren om Google-account te laten samenwerken.

#1 Tegelijk inloggen op meerdere Google-accounts

Met deze methode kun je binnen een paar klikken schakelen tussen accounts. Hoewel je de accounts technisch gezien niet koppelt, helpt het je toch om met minimale moeite toegang te krijgen tot je gegevens. Het is perfect als je aparte Google-accounts hebt voor privé en zakelijk gebruik.

Open een nieuw tabblad in Google Chrome en klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm. Druk vervolgens op ‘Toevoegen’ in het vervolgmenu. Log tot slot in en je kunt gebruikmaken van beide accounts op een snelle en makkelijke manier.

lees verder : https://www.want.nl/google-accounts-koppelen/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*