de Computernerd

de website met weetjes over internet en Windows

Bekijk met Google One of je persoonlijke gegevens op het darkweb staan

Bekijk met Google One of je persoonlijke gegevens op het darkweb staan

Met een Google One-lidmaatschap kun je een profiel instellen om na te gaan of er op het darkweb gegevens staan die gekoppeld zijn aan je e-mailadres of andere persoonlijke informatie. In dit artikel leggen we uit wat het darkweb is en hoe je met het Darkweb-rapport je gegevens op het darkweb kunt controleren.

Bekijk met Google One of je persoonlijke gegevens op het darkweb staan

Wat is het darkweb?

Het darkweb is een deel van het internet dat niet toegankelijk is via gewone webbrowsers. Het bestaat uit sites waarop mensen hun identiteit en locatie kunnen verbergen. Mensen kunnen op het darkweb dus anoniem blijven. Daarom wordt het darkweb gebruikt voor het uitvoeren van illegale activiteiten, zoals de verkoop van drugs, wapens en kinderpornografie. Het darkweb is dus een populaire plek voor hackers en andere cybercriminelen.

Om toegang te krijgen tot het darkweb, moet je een speciale browser gebruiken, zoals Tor. Tor is een gratis en open source browser die je anoniem toegang geeft tot het darkweb. Zodra je toegang hebt, kun je op zoek gaan naar websites die niet toegankelijk zijn via gewone webbrowsers. Deze websites zijn versleuteld en gebruiken een speciale URL-structuur die niet door zoekmachines kan worden geïndexeerd.

Hoe komt mijn informatie op het darkweb?

Informatie kan op verschillende manieren op het darkweb terechtkomen, en het kan soms gebeuren zonder dat iemand dat wil. Hier zijn een paar eenvoudige redenen hoe informatie op het darkweb kan belanden:

lees verder: https://androidworld.nl/tips/bekijk-met-google-one-of-je-persoonlijke-gegevens-op-het-darkweb-staan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*